Sikeres akkreditáció

Örömmel tudatjuk, hogy a Diabetes Debrecen Magánrendelő megfelelt a Magyar Diabetes Társaság által támasztott szakmai követelményeknek és ennek eredményeként elnyerte a Magyar Diabetes Társaság akkreditált szakellátó helye minősítést.

362 látogató a Diabetes Világnapon

Világszerte november 14-én tartják a nemzetközi Diabetes Világnapot. Ezen alkalomból szervezett ingyenes rizikófelmérést és vércukorszűrést a Prevenció a XXI. században Alapítvány Dr. Katona Éva Melitta vezetésével. „Fontosnak érzem, hogy minél szélesebb körben felhívjam a figyelmet a cukorbetegség jelentőségére és rizikófaktoraira. Tovább

Megnyitottunk!

Örömmel értesítjük kedves leendő betegeinket, kollégáinkat, ismerőseinket és barátainkat, hogy a DiabetesDebrecen Magánrendelő megkezdte működését. A rendelő elindítását tudatosan a közelgő Diabetes Világnapra terveztük, hiszen fontos küldetésünknek tekintjük a betegséggel kapcsolatos ismeretek széles körű terjesztését, a cukorbetegség időben történő felismerését.

Diabetes Világnap – November 14.

Ezen a napon született Frederick Banting, aki oroszlánrészt vállalt az inzulin 1922-es felfedezésében. Kutatásainak eredményével több tízmillió beteg számára biztosította az egészségesekhez közel hasonló életet. Diabetes Világnapot első alkalommal 1991-ben szervezett a Nemzetközi Diabetes Szövetség (IDF) és az Egészségügyi Világszervezet Tovább

Aktivitásunk a Diabetes Világnapon

A DiabetesDebrecen Magánrendelő aktívan részt vesz a Prevenció a XXI. században Alapítvány által szervezett ingyenes rizikófelmérésen és vércukorszűrésen, melynek helye a Fórum Debrecen -1 szintje, időpontja pedig 2014. november 14-e (péntek) és 15-e (szombat) 16-20 óra között.